Over ons

B. Leen Handel & Techniek is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud aan diverse verpakkingsmachines. Ook voor aankoop van nieuwe en gebruikte machines kunt u bij ons terecht. B. Leen Handel & Techniek staat voor kwaliteit en zekerheid, persoonlijk contact en uitstekende service zodat de continuïteit binnen uw onderneming gewaarborgd blijft.

Bert Leen is gecertificeerd voor: Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen volgens NEN3140 / Medewerker luchtvracht / VCA VOL

Geschiedenis van B. Leen Handel & Techniek

Bert Leen startte zijn eigen bedrijf in 2001 na 15 jaar bij verschillende bedrijven in dienst te zijn geweest als servicemonteur van verpakkingsmachines. Bert weet dus als geen ander hoe belangrijk het is uw machinepark optimaal te laten functioneren.

Dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat hoofdzakelijk uit: Onderhoud, reparatie en revisie van verpakkingsmachines, zoals: Bandbundelmachines, touwbundelmachines, foliewikkelmachines, handapparaten etc.

Onderdelen zijn duur, maar wij zijn voortdurend op zoek om deze zo efficiënt mogelijk in te kopen zodat u daar ook voordeel van heeft. Indien er grote reparaties noodzakelijk zijn wordt dit altijd in overleg met u gedaan zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

Zowel gebruikte als nieuwe verpakkingsmachines

De gebruikte machines worden grondig nagekeken en getest voordat deze worden afgeleverd. Ook kunnen wij u goed adviseren welke machines het best geschikt zijn voor uw product. Zoekt u een verpakkingsmachine die niet in ons aanbod staat, laat ons dan weten wat u zoekt en in welke prijsklasse. Ook uw verpakkingsmateriaal kan door ons worden geleverd, of het nu om een doos gaat of om een hele pallet, voor ons is dit geen probleem.

Contactmogelijkheden

Alle contacten verlopen rechtstreeks zodat wij direct afspraken met u kunnen maken. Wij doen onze uiterste best u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

In geval van afwezigheid of in noodsituaties kunnen wij een beroep doen op enkele betrouwbare relaties zodat u altijd geholpen kunt worden.